Ik.

Ik ben Barbara.

Gemakshalve noemt mijn familie mij Bar. Mama van twee lieve, slimme tieners die altijd op zoek zijn naar de zin van het leven, mijn grenzen en hun spullen. Slaaf van twee pedante katten die alles van me gedaan krijgen. Vrouw van een lieve man die ons allemaal in het gareel probeert te houden en daar soms in slaagt.

Soms, want ongelooflijk chaotisch blijf ik. Ik maak lijstjes die ik verlies, sta in de badkamer met de huiswerkmap van mijn oudste en zoek al maanden mijn bril.

Creatieve chaoot. Behalve bij het schrijven. Dan ga ik in ‘superfocus’, verlies de tijd uit het oog, hoor de bel niet, vergeet de kinderen eten te geven.
Teksten uitpuren. Schrappen. Woorden proeven en uitspuwen. Er de vinger op leggen. Dàt maakt me gelukkig.

Alleen blijft schrijven een eenzaam beroep voor een mensenmens. Je mist kruisbestuiving. Het uitdagende en inspirerende van samenwerken.

Daar bracht Touch of Gold verandering in. Dankzij die twee madammen heb ik ontdekt hoe mijn schrijven een meerwaarde kan betekenen voor jou als solo-onderneemster.

Om jou te coachen, combineer ik een marketing-achtergrond, lerarenopleiding en hooggevoeligheid met schrijftalent en aardig wat frisse ideeën. Samen pakken we jouw communicatie aan.

En omdat werken met gepassioneerde mensen een voorrecht is,
heet ik jou meer dan welkom in DE SCHRIJFBAR.

Genoeg over mij…  Hoe stel jij jezelf voor ?